C.Miki
2011.08.01
|
|
0 0
1600
|
Sziasztok!
Blink, érdeklődéssel olvastam a beszámolódat, és komolyan mondom neked hogy nagyon jó a megfogalmazás, szép kereken leírtad a dolgokat, nagyságrendekkel túlszárnyalod az ún. F1-es szakújságíró Istenségeink szintjét, akiknek egy önálló gondolata nincsen. Ahogy a szavaidból kiveszem, ott is megjelent a nagy Magyar bunkó rítus, és a tarkóhájas, szekuriti pólós, hóna alatt görögdinnye beállású bivalyparaszt, úgy látszik ez mindenütt jelen van. Azon rendesen csodálkozom hogy retkek is dolgoztak a jegyellenőrzésen????
Én televízión követtem fél szemmel a versenyt ( a másik szemem máshol volt :-))) ) nagyjából egyetértek azokkal amiket leírtál. Szerintem ha nem lett volna a nyálas pálya, akkor egy veszett unalmas versenyt láttunk volna, persze így sem a rengeteg előzésről lesz emlékezetes ez a verseny nekem. Egyébként én nem értem hogy Vettel mit görcsöl?? Akkora előnye van hogy nem igaz, neki már csak hátra kéne dőlnie, okosan, taktikusan versenyezni, és várni hogy ölébe hulljon a VB cím. Ennyi. Pálya? Továbbra sem a kedvencem, nem hiányozna ha kikerülne a naptárból.
|
Előzmény: blink_182 (1598)
|
|