máxem
2011.07.26
|
|
0 0
4190
|
Sziasztok!
Régi olvasója vagyok a fórumnak, régebben én is írtam hozzászólásokat. Véleményem szerint a fórumnak segítőnek és építőnek kell lenni, de az utóbbi hozzászólások nálam már kiverték a biztosítékot. Pandamama, kutyamaci, macipofa szerinten is hibázott Lolly, de ennyire leszedni róla a keresztvizet ez már durva. Lolly megpróbált élhető körülményeket teremteni kutyáinak. Lédától sem szabadult meg mikor problémák adodtak vele (éjszakai csaholás) megpróbálta megoldani kisebb nagyobb sikerel. Persze az sem szerencsés, hogy Léda már másodszor maradt vemhes Öcsitől, de gondolom Lolly tanul az esetből (ivartalanítás). Lolly hibázott én is hibáztam már és TI??? Lányom az ebrendészeti telepen dolgozik. Tőle hallom és láttom milyen körülmények közül kerül hozzájuk kutya, az maga a borzalom. Azok az emberek milyen kutyatartók?? Véleményem szerint az vese Lollyra az első követ aki még nem hibázott, és ezzel nem védeni akarom Lollyt, de van emberség is a világon.
Lolly ne menj el a fórumról.
Minden csodálatom és elismerésem azok a tenyésztők iránt, akik lelkiismeretesen tenyésztik és gondozák ezt a csodálatos fajtát. |
|