ronkovics86 Creative Commons License 2011.07.25 0 0 10929

Üdv kedves mindenki!

Petra!

Persze: receptkönyvet, esküvői évkönyvet, helytörténeti könyvet meg verses CD-t. :-) Plusz oklevél. :-)

Én is volt, hogy nekiálltam olvasgatni. Tetemes mennyiség és micsoda minőség... :-D

Én is úgy jártam, hogy visszadobott, de aztán rájöttem, nem is baj, inkább elolvasok mindent, aztán összedolgozva válaszolok, nem árasztom el a falat a félsoros üzeneteimmel. :-) Utána meg már tudtam a dolgom.

Ühüm.

Nem perverz, hanem istenellenes. Engem nagyon melengető érzés járt át a minap, amikor egy fiatal, rettenetesen vékony pap jött szembe az utcán. Annyira becsülöm a kitartását. Látszott rajta a lemondásra hajlandóság és a megrendíthetetlen, szeretetteljes hit. Megható volt.

Nem. Igen. Igen, valahol egy az alapja, de a reménytől menekülök. Üldöz(ött) és becsap.

A kárpótlás nem garantált, a mély fájdalomban is meg kell találni az erőt. Viszont elég nehéz a gerendán egyensúlyozni, hogy ne zuhanjunk depresszióba. Látszik, milyen tragédiák történnek a nem is oly távoli környezetünkben.

Ez is egyfajta szívmérő, hogy bírod-e tovább a szenvedést vagy képes vagy-e felülemelkedni rajta. Rám is vár egy kemény próba.

Ez azt jelenti, hogy vetted az akadályt. (Jöhet a következő pálya, Super Mario. :-))

Határozottan egyetértek, mindig nem létező dolgokon gondolkodunk és túl sokat képzelünk. Ahelyett, hogy - ostoba módjára - érthetően jeleznénk és cselekednénk.

Azért a férfiak is hajlamosak furcsaságokra. Pl. megsértődni olyanokon, amiről nem tehetünk, félreértelmezni egyetlen mozdulatot vagy hangsúlyt... Mondom ezt úgy, hogy figyelek a viselkedésemre és rengeteget fejlődtem. :-)

:-)

Ez tényleg kurtára sikerült. Strandolni meg fagyizni itthon is lehet. :-) Tény, hogy nyáron arrafelé szépséges minden.

Idén még nem fürödtél? :-D

Lehet, ki sem kell költözniük, ha megelégszel egy üres épületszárnnyal. :-)

Nem tiltod le magad az ilyen obszcén felvétel feltételéért? :-)

Angel!

Merrefelé vettétek az irányt?

Megvan az előnye és nyilván a hátránya is. :-)

Menni kell, az a lényeg, hogy kivel, az meg adja magát.

Pusszantás: Roni