szobiszörp Creative Commons License 2011.07.23 0 0 55

A konföderáció szuverén államok vagy közösségek olyan csoportja melyet egy szerződés hoz létre, de később gyakran közös alkotmányt fogad el. Általában valamilyen kritikus kérdés megoldására jön létre, mint honvédelem, külügy, külkereskedelem, közös fizetőeszköz ami közös kormányzást kíván minden tag számára. Mai politikai értelemben csak független államok egy állandó, másokkal szembeni közös fellépésre szolgáló szövetség.

kontra:

works.bepress.com/cgi/viewcontent.cgi?article=1006&context=balazs...

Vitatkozz Balázzsal.

Higyj nekem.(ill. nem kell:)

Tisztában vagyok a parlamenti arényokkal, de nagyon is. öreg vagyok már nagyon, mindent megéltem. Én még fogtam viktor liberális kezét. üzleteltem olyanokkal, akik mostr a vona seggét nyalják.(losonczi).

Soha nem hittem a megélhetési kutatásokban.

de.

Egy pest megyei kisvárosban élek, amikor nem éppen külföldön dolgozom. Itt az emberek tojnak a parlamenti arányokra. ha nincs munka. elmennek lopni.

itt mindig szoci polgármester volt. most is az van. de eddig mindenkinek befogta a száját a közmunkával. Ő már akkor azt csinálta, amikor a te vonád még a csattogós lepkét tolta..

rend is volt mindig. rend és fegyelem. a szoci polgármester mindenkinek adott munkát. nem volt balhé, tiszta szép város voltunk mindig is.

Most, hogy viktor elvette a lovét, nincs közmunka, nem takarít senki(na jó. mindenkimaga előtt) sokan az utcára kerültek, és megint mennek lopni. pl. fát. mert jön a tél. eddig megvették. de most miből?

nem ragozom. ugysem érted..

figyi! semmi baj. drukkolj a vonának! de majd aztán ne sírj, ha felnősz..