Szia Andibandi 75!
Húúú.. hol kezdjem:) Én szétbombáztam Brixent és környékét életrajzokkal. Minden szerdán és szombaton hajnal fél kettőig fent voltam (akkor kerültek fel az aznapi hirdetések) és néztem a hirdetéseket a stol.it/kleinanzeiger oldalon(ugyanazok a hirdetések kerülnek fel, amik a Dolomiten újságba kerülnek bele). Amúgy érdemes minden nap megnézni az oldalt.
Ahonnan hívtak, oda rögtön kellett volna menni, és mivel Mo-n voltam így rögtön kiestem.....
Végül Agentur Luise , egy brixeni állásközvetítő segítségével lett munkahelyem Bolzano mellett egy étteremben. Neki leadtam az adataim még hónapokkal ezelőtt, csak én mindenképp Brixenben akartam dolgozni, de ott nem volt úgy lehetőség, hogy szállással. Aztán később úgy voltam vele, jó akkor távolabb, majd később lépek. Aztán így lett meló, és szállásom is van.
Nyelvtudás: németet jól beszélem, itt kint semmi problémám nincs vele. Olaszt nem tudom, persze amik az étteremben használatos szavak(kenyér, pohár bla-bla-...) ezeket tudom mindet, meg problémám még nem volt belőle, általában az olaszokkal is minig megértem valahogy magam itt az étteremben:)
Te merre szeretnél menni? És milyen irnyban(vendéglátó úgyszint?)?