Gintonic80 Creative Commons License 2011.07.23 0 0 860

Repülőjegyet végül a Vista irodában vettem meg Lufthansa Budapest-Miami-Budapest (Frankfurti átszállással) 126.500,- Ft/fő. Közben már a hajót is lefoglaltam a www.cruisedeals.com oldalon, ahogy párhuzamosan nézegettem a lehetőségeket nekik volt a legjobb ár és 75 dollárt hozzáírnak a kabinhoz. Belső kabin a 9-dik emeleten, persze tudom, hogy a balkonos lett volna az igazi, így is indultam neki a szervezésnek, de aztán sokaltam az árat érte és úgyiscsak aludni járunk majd oda. Norwegian Pearl 01.29. - 02.05. között nyugat-karibi útvonal: Miami - Great Stirrup Cay (Bahamák) - tengeren - Ocho Rios (Jamaika) - George Town (Kajmán-szigetek) - Cozumel (Mexikó) - tengeren - Miami. Előtte 4 napot leszünk még Miami Beachen Hotel Riu Florida az osztrák Tui-nál foglaltam tegnap. Úgyhogy fél évvel az indulás előtt már elvileg lefoglaltam mindent, számomra is meglepő, mert csak repjegyet szoktam venni ennyivel korábban a többit meg csak kicsivel előtte. Ez lesz az első hajóutunk, már nagyon várom, úgyhogy az elkövetkezendő időben lesz minek utánna néznem kirándulások szempontjából, illetve hogy a hajón hogymint mennek a dolgok. Visa electron nem dombornyomott kártyám mostis jó volt minden foglaláshoz.

Előzmény: skipper II. (826)