pfau Creative Commons License 2011.07.22 0 0 19443

Furcsa. :) De szeretem és tetszik. Én vetettem föl egyébként, tehát jogos is, hogy tessen, de valahogy sokáig nézegettem a gyereket - néha még ma is -, hogy nem inkább Kincső-e vagy Franciska? de, igen... :) De a Luca is illik rá, egyre inkább.

Valahogy racionálisan minden jel arra mutatott, hogy ő Luca, csak nem éreztem olyan "mindent elsöprő" érzést.

De minden egyéb nevet kizártunk, mindennel volt vmi "gond", így lett ő Luca.

A legérdekesebb érzés nekem az volt, hogy korábban tanárként dolgoztam, és kb 10 éve volt egy osztályom, ahol 2 Luca is volt. Máig bennem van, hogy a névsort nézegetve azon gondolkodtam, hogy érdekes, ritka néva Luca (akkor 16 éveseknél ritka volt), ebben az osztályban meg 2 gyerek is van, akinek az anyja szerint a legszebb név. És azt éreztem, hogy szerintem nem csúnya név, de mégse hiszem, hogy adnám.

És 10 évvel később mégis... :D Annyira élt bennem ez az érzés, hogy ez eléggé visszatartott attól, hogy valóban Luca legyen. Aztán itt a fórumon "hangosan gondolkodtam", és meg lettem győzve.

At hiszem, jó, hogy Luca lett. Kincsőért, Franciskáért fáj még kicsit a szívem, mert illenének rá, de mégis talán jobb ez így. De egyre jobban tetszik a név , és egyre jobban illik rá.

Előzmény: Törölt nick (19441)