Sziasztok, sajnos csatlakozom én is hozzátok. Ma hívtam fel Bakonyi Tibort, merthogy a napokban már érkeznie kellett volna a faháznak, de miután a honlapon szereplő tel.számon üzenetrögzítő van aktiválva. mossa kezeit, nekem azt mondta először, hogy ő csak üzletkötő volt és nem tud semmit, azután amikor szembesítettem azzal, hogy amikor beszéltünk telefonon, akkor még tulajdonosi státuszban volt és a rendelést és előleget is így vette fel, akkor szabadkozva közölte, hogy csak részben volt tulajdonos.... Rossz érzésem volt elejétől kezdve ezzel az egésszel kapcsolatban, de miután megnéztem a céginfót és létező cégként volt bejegyezve, kissé megnyugodtam, de később is sokszor eszembe jutott, hogy átverés szaga van az egésznek, hallgatnom kellett volna a megérzésemre...
Holnap megteszem én is a feljelentést a megadott tel.számon. Szerintem össze kellene fognunk és egy jó ügyvédet máris keresnünk. Valószínűleg bizonyítható lesz a csalás, miután olvasom, hogy volt akinek márciusra igérték a szállítást, de azt sem tudták teljesíteni, ahhoz képest még áprilisban is felvettek előleget, és májusban is
Javaslom hogy a hirdetési oldalakon is keressük a további károsultakat.