Moninyufi: nem fogok tudni pontos választ adni, hogy miért pont 4 :) Én mindig is nagy családot akartam (mi 5en vagyunk tesók), illetve anyuka szerettem volna lenni, felőlem lehetne 5 is, de a férjem 4ben limitálta a létszámot. Én élvezem nagyon az itthon létet, még így bő 3 év után is, bevallom őszintén, hogy egyáltalán nem hiányzik a munkahelyem, meg a meló. Nem tudom, hogy ebben mennyire játszik szerepet az, hogy a háziállataim miatt, illetve a mostanában sajnos elég ritka csincsilla kiállítások miatt az életem nem csak a gyerekeről szól, minden hónapban van egy olyan nap, amikor összegyűlünk néhány csincsissel, és akkor más a téma.
Autó: ahogy Allia is írta, rengeteg 7 személyes autó van már, 2 és fél év múlva tervezünk venni egy Espace-t, egyelőre ez tűnik a számunkra megfizethetőek közül a legjobbnak.
Nekem mind a két terhességemmel iszonyat étvágyam volt leszámítva az első néhány hetes hányingert.
Doki tényleg fura kicsit. Én Zalánnal az Istvánba jártam még be UH-ra, ha nem volt gond 2 hétre előre adtak mindig időpontot. Szerintem lehet kérni a Bajcsyba is, csak valószínűleg hasonló várakozási idővel. Beszéltél végül a Praxissal?
Mado: nagyon helyes a 26mm-es lubickolód :) Remélem a mai UH-n is minden rendben volt :)
Gerbera: drukk a mielőbbi újabb, és problémamentes zöldüléshez!
Macann: könnyű szülést :) Én is irogattam anno, csak Bébifóka néven :)
Látom szépen kezd hízni a tábla, Vasbab üdv :)