moninyufi Creative Commons License 2011.07.19 0 0 161527

Mikolt: köszi a választ, csak nekem furcsa volt az ilyen jellegű vizsgálatból ennyire pontosan levont következtetés, mert eddig mindig az UH-ra hivatkoztak.

Doki: nem magán rendelés, mert a szokásos módon be kell jelentkezni a betegfelvételen -egyébként rendbe lenne a dolog, a dokim magánrendelésén is kicsengettem a 6000-et a petezsákért.de itt igenis a doki "lopja" a kórház berendezéseit "maszek célra"

"az ottani feladatokra altalaban nem kell" akkor hogy adják ki a kiskönyvet? mert az aszisztens azt mondta, csak akkor állítják ki ha van szívhang. ?!?!

plusz UH: hát nem igazán, 7 hetes terhes vagyok és nem voltam még ingyenes UH-n, talán nem nagy kérés, hogy nézzék meg ugyan van-e szívhang, ennyi komolyan nem fér bele a TB-be? de az belefér, hogy az ingyenesen járó ellátásért pluszba fizessek hiába minden hónapban rendesen levonják a TB-t??? vagy akkor legyen kiadva egy lista, hogy mi/mennyi fér bele az ingyenesbe és mi ami fizetős és akkor a türelmetlen kismama eldönti mennyire kell neki plusz vizsgálat/ultrahang

És nem a fizetéssel van gondom, hanem az egész szituval, hogy úgy állította be mintha ingyenesen nem igazán lenne kedve megvizsgálni, de ha bemegyek a kórházba és kicsengetem a pénzt akkor szívesen lát, az ilyen jellegű hozzáálás a gondom!

Tudom, hogy te s hasonló területen dolgozol, és hidd el a kórházat is ugyanúgy károsítja nemcsak a beteget nyúlja le, és akkor meg se említsem, hogy ezen bevételek után se adót, se TB-t nem fizet.....

Előzmény: Mikolt (161526)