Törölt nick Creative Commons License 2011.07.17 0 0 489

Szégyen, hogy ezt a pénzsóvár bandát az elismert egyházak közé tették. Ezzel a húzással is markol valaki  jó pár millió forintot, na meg köztudott, hogy a parlamentben is sok tagja van a gyülekezetnek. 20 éve létező "egyház" a hit gyülekezete, ami inkább szekta. Állítólag a Pannon és a T-Mobile vezérei is ott ülnek az első sorokban! Szóval igen sok és befolyásos ember fűződik ehhez a bandához.

Haszonlesők gyülekezete! Okosan felépített maffia szekta ez. Attól, hogy valaki jellemileg gyenge, esetleg rossz passzban van, esetleg nincs hite, esetleg manipulálható még nem hülye. De méltán szemét és gonosz az, aki kihasználja ezeknek a lelki elesetteknek az állapotát. Sőt, teszi ezt a Bibliárara hivatkozva. Teszi ezt, hogy beleavatkozik a hívők életébe. Kicsinálja őket anyagilag. Nos, ez a Hit Gyülekezete. És még ettől sokkal rosszabb. Maga az  ördög angyalbőrben! Ők a manipulálás mesterei, a zsebük tele a kiszipolyozott hívők pénzével. Hozzánk is csengettek már be, és elküldtem őket az anyjukba! Az én családomat messzi ívben kerüljék el, ha jót akarnak! A vidám vasárnap is kalap trágya, agymosott emberek gyülekezete! Fanatikus népség, egy fillért nem adnék nekik, pláne miután láttam a szánalmasan nevetséges adományos plakátjukat, ahogy esdekelnek a pénzért. Pénzéhes elmeháborodottak gyülekezete!