Szimpa23 Creative Commons License 2011.07.16 0 0 3593

Hali mindenkinek! Sajnos elérte egy probléma az én autómat is. (2004 A6 2,5 TDI Quattro triptonik Avant BAU motorkód) Ma elmentünk a pólusba és mikor jönni akartunk haza az autó nem akart beindulni, töbszöri indítózás után nagy nehezen beindult de az alapjárat olyan volt mintha csak pár henger menne, és a gázra semmit nem reagált, mind ez mellett úgy füstölt mint egy mozdony!! Aztán egy picit később megint beindult volt rendes alapjárat de a gázra még mindig nem reagált! Egy pár perc múlva megint beindítottam és az alapjárat már jó volt, és a gázra is reagált (füstölt mint állat) viszont gázra kopogó hang jött az autóból. Elindultam az első benzinkútig az autó 1 és 2 fokozatban ment 20km/órával füstölt és nagyon  kopogott benne valami!! A kúton hagytam az autót, de míg vártam a sógorrra(eltelt egy óra) utána megmutattam neki is az autót, beindult szépen járt az alapjárat, már nem füstölt de még mindig nagy kopogó hang jött belőle!!! Chek lámpa nem ég semmi! Az első indulásnál írta, hogy service, de fölötte meg az OK felirat?? Most már nem ég az sem de ha gázt adok kopog nagyon valami, és erőtlen!!! Gáz nélkül alapjáraton teljesen normális!!

Na ennyi :)

Szerintem leírtam mindent.

NOS VALAKINEK VALAMI ÖTLET, HOGY MI LEHET??????

A kocsim pesten van egy benzinkúton sajna :(

Segítséget előre is köszönöm

Ui: Donibcsi számát is kérném, ha tudha valaki

THX mindenkinek Üdv