Egy apró részlet mindenképp tisztázandó.
fi=atan(v2(e)/c)-atan(v1(e)/c)
l1(e)*=sin(fi)
l2(e)*=sin(fi)
Miért nem a saját szögével számolom a két elektront? Nos a válasz egyszerű. A két hullámhosszból ezután modulációt számolok
l(e)=l1(e)*l2(e)/(l1(e)-l2(e))
csakhogy...
a két elektron-hullám nem ugyanabba az irányba halad. Nem számolhatok úgy modulációt, mintha egyirányba haladnának.
De számolhatok úgy, hogy az egyik hullám szögére metszem az összes többi hullámot.
fi1=atan(v1(e)/c)
fi2=atan(v2(e)/c)
l1(e)*=sin(fi1)
l2(e)*=sin(fi1)
d*=sin(fi1)
l(e)=l1(e)*l2(e)/(l1(e)-l2(e))
l(e)*=sin(fi2-fi1)
Az eredmény is is helyes.