Törölt nick Creative Commons License 2011.07.13 0 0 8358

Bírom a stílusod. Ha valamiben nem a nyelvedre beszélnek, akkor az csak bunkó lehet.

na mindegy ez már csak így marad.

Amit írtál. Tömegközlekedés 2 nem BKV. bérletet nem téríti a munkahely. Nos ez munkahelyenkét változik. Spec a Te esetedben a nem BKV bérleteid 80%-át megtéríti és még a BKV bérletedet is adja(ha a munkaköri leírásodban benne van, hogy munkavégzéshez szükséges).

A kerékpárra visszatérve semmi ellenvetésem a drótszamár ellen,bár Én spec nem igen szeretem, ja és az azon közlekedők magatartását sem mindíg(főként ha nem ismerik, vagy nem akarják ismerni a KRESZT).

Amit meg írtál, hogy más országokban. Ó ember, hol élsz Te. Ez nem más ország ez Abszurdisztán. Itt nem kell senkinek az olyan, hogy bringabérlő hely, amikor a cégek többsége autót ad a segge alá teljes ellátással.

Én tisztelem az elgondolást, de ahhoz bizony már a gyökereknél nem így kellett volna elkezdeni.

Csak egy pld. amikor a más országban már ismétlő puskával vadásztak, akkor mi még karddal vagdalkoztunk. sarkos példa tudom,de ezzel akartam éreztetni az elmaradottságot. Ezt meg sajna pár akarnok nem fogja megváltoztatni és az időt sem lehet gyorsítani,amikor a történelem kereke láthatóan visszafelé kezdett forogni.

Azért vigyázz magadra, tartsd be a KRESZT. sárga mellényt ne a hátizsákra vedd fel és vigyázz a szép és drága sisakodra.

Előzmény: sélliagrav (8357)