Guzzista
2011.07.10
|
|
0 0
1229
|
Szia Fil! Szerintem a felszereltségi szint országonként eltérő lehet. Az enyém LX kivitelű és teljesen rapszodikus képet mutat a felszereltsége. Az autóm 1.6-os benzines, új korában a Fiat Hungária egyik igazgatójának volt a szolgálati autója tehát biztos nem gányolták ill. utólag nem nyúltak bele. Acél felnik vannak rajta, ugyanakkor 10 légzsák van benne. Bőr kormány és váltógombbal szerelt, ellenben nem volt benne belső kilincs világítás és kesztyűtartó világítás. A helye és a vezetékek viszont ott voltak, és egy bontóban mintegy 5000 ft-ért beszereztem mindent. Erről már értekeztünk is. Alcantara belseje van, elől hátul el. ablak, metál fény, viszont a CD tár vezetéke sem volt behúzva. Azóta vettem egy loudlinket és nagyon elégedett vagyok vele. Már ezt is kitárgyaltuk. Összességében nagyon elégedett vagyok a géppel, ez az első Lanciám de már 1990 óta olasz kocsijaim és motorjaim voltak, Alfa, Fiat, Moto Guzzi. Barátaim, kollégáim szekatúráit már megszoktam az olasz gépekkel kapcsolatban, ha valamelyik más nemzet gyártmányait dícsérik az olasz ellenében akkor csak azt szoktam mondani, hogy Isten tudta, hogy miért Itáliába küldte Földi Helytartóját lakni. Ezt még senki nem tudta megtromfolni. |
Előzmény: fil (1227)
|
|