Haragei Creative Commons License 2011.07.09 0 0 1104

Legalább kiharcolták a lezárását,igy-vagy ugy,a sorozatnak.

A Space above .....ennyi se kapott,ott kinyirták az egyik fsz-t,kettőt me leejtettek ET re:(hogy sose tudjuk meg,mi lett velük.

Közben elolvasgattam a Trónok harcát,ambivalens nekem.

Egyrészt epikus,"apopaliktikus",másrészt sokszor tulirt,nem biztos hogy 40 oldal kellene egy olyan szereplőről,a családjáról,a klánjáról,a szigetéről,a hugáról stb.akit a következő oldalon kinyirnak és amugy szinte köze nincs a főfolyamhoz.Az utolsó rész nem tetszett igazán,jó hogy az iró ebből él,de legalább részeket lezárhatna a folyamban

Irna olyan szerkezetben mint Wilbur Smith a család sorozatait.

Mozifilmre vágyik amugy a sztori......a 3.részt ha rendesen megcsinálják,részenként meg is lesz kb olyan áron mint a SW3:)

Vagy ugy,üres szoba,beront egy füstölgő statiszta:Havas uram,a farkasod átharapta 40 vad torkát,miközben a mammutok tapossák a millionyi vadat,kik a hatalmas Falon kapaszkodnak felfelé,midőn mi Sárkánylehelettel szórjuk őket,hullák és sebesültek még a szem ellát,óriások rohamoznak...mit tegyünk?Sejtelmes zene,vált a kép..

Volt erre példa az első szériában:)

Azt még hozzáteszem,aki nézi és még nem olvasta a könyvet,ne tegye.....nincs gond a filmmel,csak pld nekem annyira sótlan volt,miközben olvastam a könyvet,hogy abbahagytam

Előzmény: Törölt nick (1102)