Istvan21074 Creative Commons License 2011.07.09 0 0 1220

Sziasztok!

A legutóbbi hozzászólásom óta néztem 2db autót.Az egyiket véletlenül "kaptam el" a Szentmihályi úton egy benzinkúton.Kiderült hogy a kutas srácé, és el is akarja adni kb 2 hónap múlva.

Nagyon szép állapotban volt belülről, a steppelt kárpit volt benne, nem tűnt rossznak,sőőőt.Persze sokkal exkluzívabb az alcantara, de sajnos ennyi km után már mind inkább csúnya mint szép.

Elmondta h műszakilag is milyen problémák voltak vele,de mindentfolyamtosan megcsináltatott, tehát elég korrektnek tűnt a srác.Motorvezérlő cseréről hallottok már?A futóművet szidta h mindig kell benne cserélni valamit.

Az autó kívülról is rendben volt,elmondása szerint nagy sérülése nem volt, én sem találtam semmit nagyobb sérülést,leglábbis szemrevételezéssel.Szerkezetileg nem tudom milyen.

Egy nagy bánatom volt vele, h nem volt benne a gyári hifi,ami nekem fontos lenne.

Utólag, bontottból bele lehet tenni?Az olaszok bevezetékelték úgy mint a japánok szokták, h akkor is ott a vezeték ha nincs benne az adott eszköz?

Számot cseréltünk majd keres ha aktuális lesz.

A másikat ma néztem.....az egész jobb oldala újrafestett...tovább nem is nagyon kellett nézegetni,drága is volt...

Előzmény: kappa_tds (1216)