djuice Creative Commons License 2011.07.08 0 0 13536

Lehet, itt is mint mindenen (pl. C1, C2) csak beállítás kérdése a jó hang. Szerintem 2x ugyanarról az eredeti B3-ról is lehet 2 féle hangképet felvenni, ami vaktesztben már nem önmagát mutatná. Mellesleg nem 1x volt már róla szó hogy ezek a youtube anyagok nem a minőségi hangzás zászlóvivői, sőt a felvételi láncról is kéne valamit tudni. pl. ha ugyanarra a lacira volna az SK2 is kötve, ua. mikrofonokkal és beállítással fölvéve, talán akkor lehetne A-B tesztről szólni, de szerintem ennek promóciós célja volt, nem A-B teszt.

Mindenesetre ebből a felvételből és a korábbiakból is szerintem leszűrendő, ez az orgona klón szól legközelebb az igazihoz, mind VK7/8-at, mind Nord C1/2-t megelőzve, nembeszélve a korábbi digit hammond-suzukikról.

Ellenben ma tudtam meg KarnEvil kartástól, hogy a Kurzweilnél van egy csóka, aki meredekben ráállt a KB3 orgonamodellezés tökéletesítésére, ami KE. szerint jelentőset fejlódött a laci modellezésben is, és nem utolsó sorban ez a gyártó, aki a korábbiakhoz képest drasztikusan ejtette a hangszerei árát, ráadásul tárt karokkal fogadják a userek megvalósítandó ötleteit, többekközt így már KE. barátunk is aktív kapcsolatban áll a fejlesztővel mail szinten, aki folyamatosan küldi neki az új frissítéseket és kéri ki véleményét! Ehhez a "fórumközösséghez" pedig bárki csatlakozhat akár innen is! (mellesleg a Kurzweil szinti téren sem utolsó gyártó...) Persze ez bármennyire annak tűnik, nem reklám akart lenni, csak jelzés, van gyártó, aki még komolyan veszi a felhasználóit!

Előzmény: tehtube (13535)