vilagito Creative Commons License 2011.07.07 0 0 311

Miért izgat ez annyira titeket.

Én Hites voltam de elegem lett a sok Bibliai félreértelmezésből.

De megnyugtatok mindenkit, hogy a Bibliában az Apostolok idejében senkit nem érdekelt, hogy a kor vallásai elismerik e őket. Sőt csak az érdekelte őket, hogy az evangélium terjedjen és emberek ismerjék meg Jézus nevét. A Hitgyülit pedig sajnos csak ez érdekli, nem az emberek jövője. Ez bennem és sok Igaz hitesben aggályokat vet fel.

De sok hites azért imádkozik, hogy inkább jöjjön az üldözés mert akkor a hites felső körökről kiderül, hogy nem is az Urat követik, akkor megtisztul a gyülekezet és kiderül ki kivel van.

Viszont engem nem érdekel mit csinál a Sándor, mert tudom, hogy a szándékai tényleg az Úr munkájának az előmenetelét akarják. Csak rossz vezetőkkel veszi magát körbe, tisztelet a sok kivételnek. Ugyanis a vezetők, (kiskirályok). Annyi istentelenséget elkövetnek, mint senki. Ezekből megtérni se akarnak. Sőt ezek híre se jut el Sándorhoz.

Persze Sándorral beszélni se lehet, olyan pásztor akit csak távolból ismer a nyáj. Kivétel a pénzesek és a sikeresek.

Szóval a kiskirályok egyike a Nevezzük szekértoló Gy- nek a neve után szabadon, aki a szakadáskor olyan átkot szórt az imáiban Orbán Viktorra és Semjén Zsoltra, hogy csak na. Persze ezt én és még sokan hallottuk. Ezért nyíltan még soha nem kért bocsánatot tőlük, de azóta a megváltoztatta az imáját és az áldásukért imádkozik, mintha mi sem történt volna.

Az a híre és ez egy pásztornál furcsa, hogy „több embert rúgott ki, mint amennyit hozott” . Ez nagyon gáz és erről se tud tuti a Sándor.

Egyébként ott a szokás az a Bibliával ellentétesen, hogy ha valakinek nem tetszik a képe vagy valami panasz van rá, akkor kitiltják. Ugyan ezt a Biblia teljesen korrektül szabályozza de őket nem érdekli.

A gyülekezetben a Sándornak küldött levelek el se jutnak hozzá.

Az sem érdekli a gyülekezetet, hogy mivel állandóan lekapcsolják a villanyt és a tagok a sötétben már nem látják a Bibliát se, azt olvasnak fel amit akarnak. Mert követni se tudják a tagok. Ráadásul a Diszkófények nagyon zavaróak. Már a média emberei mondják meg, hogy mi történjen és nem az Úr. Sokan ezért már nem is járnak ez annyira zavarja őket.

Persze lehet, hogy ez azért van, hogy egyesek nem szeretnék, hogy kiderülne, hogy oda járnak és így inkognitóban maradhatnak. Még jó, hogy lesz egy elszámolás és sok elsőből utolsó lesz, ha egyáltalán a Mennybe jutnak.

Na gondolom erre jön majd a sok kiskirály magyarázata, de nem veszem fel a kesztyűt mert nem érdekel. Lesz elszámolás és elszámoltatás. Hála az Úrnak érte.