ferapont Creative Commons License 2011.07.07 0 0 346

Én ma éreztem először azt, hogy már nem érdekel, hogy Eysan megtudja-e az igazságot, vagy hogy Cengiz mikor áll szemben újra Ömerrel.

Ma volt először az, hogy Ezel közömbös lett a számomra. Úgy érzem lett volna korábban sok jobb alkalma, hogy Eysan szemébe mondjon mindent, hogy Mümtaznak és Mertnek is feltárja az igazságot.Minderre oly régen várok már és oly sokszor éreztem, hogy na, majd most, itt van  pillanat.

Ott tartok, hogy a szériazáró holnapi rész, totálisan hidegen hagy. MInden részt láttam, mégsem értem, hogy Kenan miért várt a saját bosszújával Ramiz ellenében ennyi ideig. Ilyen apparátussal már rég kideríthette volna hogy Ramiz merre  jár, mit csinál, már rég lecsaphattal volna rá. Miért kellett ahhoz  Ezelnek is színre lépnie, hogy Kenan felébredjen és elkezdje Ramizt üldözni?

Ha jól értem mióta Ramiz bátyám és Ezel szabad életet élnek 12 éve, egészen a sorozatbeli történések kezdetéig elvoltak mint hal a vízben. Ezel építgette a maga kis tervét. És Kenan, csak kuksolt és tétlenül figyelte Ramizt? Sokkal könnyebben elintézhette volna korábban.