zümyke
2011.07.06
|
|
0 0
2321
|
Én akkor voltam teljesen kész, amikor Baján valaki őszibarackkal ette a halászlevet. Ha nem látom a saját szememmel, el sem hiszem. A krumplis, paradicsomos történetről hallottam, még erre azt mondom hogy egyes helyeken belefér. Egyébként a családom tőzsgyökeres bajaitól tanulta a halászléfőzést, és ezzel bárhol arat az ember ebben a világban:)
El is hiszem, hogy második helyezést értetek el.:) Gratula. Az ilyen bulájok a legjobbak:)
Egyik évben a halfőzőn vizes fa volt a zsákokban, hát nem volt semmi meggyújtani :D és utána is inkább füstölt mint égett, kis családom menekült is a Petőfi - sziget irányába, mert potyogtak a könnyeik és mindenki fulladozott. Az volt szerintem a legdurvább főzésünk. Apummal maradtunk ott megfőzni a halat, és este hazafele olyan büdösek voltunk a füsttől, hogy még egy hét után is éreztem a hajamon, pedig rendesen lefürödtem és hajat is mostam :D
|
Előzmény: Dobri (2317)
|
|