Dobri Creative Commons License 2011.07.06 0 0 2317

Anyai ágon a rokonságom Baja,Érsekcsanád és Sükösd-ön él,tehát van elképzelésem a halászléről.:)

Voltan párszor a Béke-téren és a Sugó parton azon a főzésen.Mivel csak fatüzeléssel lehet főzni,így ha olyan szél van akkor a téren megreked a füst.:))

Tavaly pár baráttal pár napig a Balaton északi részén voltam.Egy átbulizott este után sikerült benevezni valami ottani halászléfőző versenybe.Bajai gyufatészta volt velünk.A zsűri elnöke a köszöntés után elmondta,hogy mit lehet felhasználni.Nekünk semmi újat nem mondott,de ott elég sokan felháborodtak,hogy mit fognak kezdeni a paradicsommal,krumplival!:))Már akkor tudtuk,hogy jó esélyeink vannak.Másodikak lettünk egy dusnoki család után.

Előzmény: zümyke (2313)