éjjelke
2011.07.05
|
|
0 0
249
|
Nálam meg azóta a kicsikből nagyok lettek!Sokan vannak és kövérek.Még apa sem nyúl hozzájuk pedig nem egy finnyás ember.Nem igazán érem magam utol mostanában semmivel,így elhanyagoltam a csigavadászatot.Komposzt köré alapból rakom a granulátumot.Utcafront előtt a vízelvezető árok környékét alapból szórom,csak az a baj,én írtom de a többiek nem.Így haszontalan pénzkidobásnak érzem és egy csomó idő.Én hiába írtom ha másnak fel sem tűnik mi van a kertjében.Mondjuk nekik nincs is nagyon mit védeni. Sövényt dugványoztam északi oldalra,lerágták már az alsó leveleket.Reggel a bicikliút hemzseg tőlük,mindenki átgázol rajtuk,de nem érdekes jön helyettük több száz.Borzasztóan elszaporodtak.
Nem volt időm barkácsolni,így befőttestetőbe szórtam granulátumot igyekeztem nem nagyon eláztatni,de azért így is elég sokáig bírja.A régi több hetes granulátumra is jönnek még csigák.
A sórol annyit,én is használok,de befőttesüvegbe kevés vízzel hígítva .:D Csipesz,aztán potty a csiga. Ez csak amolyan kiegészítő védekezés. Bár jóval többet összeszedek mint a granulátum ér,csak erre nincs mindennap időm. |
Előzmény: Arth_ur (248)
|
|