ronkovics86 Creative Commons License 2011.07.04 0 0 10918

Hali!

Na, most nekem is sikerült! Úgy tűnik, helyén van az agyam.

De, igaz. :-) Az benne a pláne, hogy ha más mondja is. Komoly kórházas-egyéb időszak után "vigasztalt" egy kedves egri betegtársam (néni), hogy most már csak a jó jöhet. Na akkor jött eddigi aprócska életem legzűrzavarosabb és legnagyobb szenvedésekkel teli időszaka. (Pedig nemcsak reméltem, hanem teljességgel meg voltam győződve róla, hogy igaza van/lesz.)

Ó, én nemcsak hiszek benne, hanem tudom is, hogy vannak normális pasik. Csak általában megtalálják életük párját, aki nem én vagyok. :-)

Egyébként kinek kell normális pasi? :-) Ezek után... nekem nem. Jobb, ha hozzám hasonlóan bolond... De remekül megvagyok egyedül is. :-)

Naiv kicsilány 2 jelentkezik. :-D Na, jó, hát elég furcsán tudok hozzáállni a dolgokhoz. Naiv nem vagyok... A remény szó pedig hiába oly szép, gyűlölöm. A bizakodás fontos, a hit pedig elengedhetetlen.

Persze, hogy nem éri meg. Ez most közepesen rosszul érintett, de valójában könnyen túllendültem rajta, mivel jellemtelenséget véltem felfedezni az illetőben. Ez pedig az ő hibája, akkor is, ha valamit esetleg én rontottam el. Akkor lettem milliószor jobban, amikor ezt meg is írtam neki, mivel a telefont nem volt képes felvenni.

Igen, bennünk, akikben megvannak a mélységek, minden komoly nyomot hagy. De a boldogság is így élhető el teljes valóságában. Elvileg! :-)

Attól, hogy más a nők és a férfiak természete, még nem változik meg a szexuális beállítottságom. :-) És el kell ismerni, ahogy Angel is mondta, a nők még kevésbé elviselhetőek...

Köszönöm! Már teljesen rendben vagyok. :-)

:-D Kicsiricsipííí? :-D Nem tudom, de biztos. :-)

Van egyfajta feszültség, ami jót tesz, ha jó irányban használjuk fel, de a stressz nem az.

Akkor neked nem is volt szünnap a péntek?

Rákukkantottam a linkre, biztos nagyon érdekes. :-)

Az szuper! (Szeged)

Nagyon szívesen és nincs mit. :-) A mainaui kastélyt éppenséggel máig lakja a Bernadotte-család. II. Lajos kastélyaiba tudtommal nem lehet beköltözni. :-) Én is ellennék Neuschwansteinben...

Puszi: Roni

(Most jártam jól, hogy ctrl+c-ztem, mert megette az egész szövegem a rendszer.)

Előzmény: Neith (10916)