norbertos Creative Commons License 2011.07.04 0 0 2204

Kedves LMG-003, Uhhuka és Lolka!

Ne haragudjatok a mostani írásomért, de olyan jót mosolyogtam az eszmecseréteken, javaslataitokon, főleg azon, hogy melyik busz most merre jár vagy nem jár. És igazából azért mosolygok rajta ironikusan, mert ti is mint közlekedésbarátok, vagy szakértők olyan jól össze lettetek zavarva a DKV módosításai miatt, hogy ez tényleg vicces!

Szóval nem ellenetek irányul ez a pár sor, hanem hogy ha ti is bekavarodtok a járatokkal illetően akkor szegény hétköznapi utas tényleg honnan a fenéből következteti ki, hogy akkor most mi, mikor, merre???

A DKV-nak annyira sikerült összezavarni az embereket, hogy már észre sem lehet venni, ha ritkítás, indulási idő változás van. Legfeljebb azt hiszi az ember, hogy nem jön a busz, mert már nem erre jár, vagy késik??? Vagy rosszkor indultam el???

A lényég! Kedves DKV!

Annyira sikerült megkavarni azt a bizonyos büdös nagy kondér sz@rt, hogy fogalmam sincs már nekem se, hogy melyik járattal indulnék el. Pedig anno szinte az összes menetrendet fujtam fejből... már (jó ideje) utazni sincs kedvem, csak ha nagyon nagyon nincs más alternatívám.

Ja és még üzenem a kedves szolgáltatónak, hogy ha észrevételt ír az ember arra illik válaszolni! Mert ugyebár azt hangoztatják, hogy minden utasészrevételt szívesen vesznek! Hát ez nekem nem jött át, lassan 2 hónapja küldtem azt a fránya e-mailt! Válasz meg nuku!!