Hello! :)
Hm, már egészen belejöttem ebbe a jelentkezzükbeelőszöréscsakutánaírjunk-dologba. :)
Ez a sünös vicc nagyon édes... egyik kedvencem. :)
Szóval sohase mond, hogy ennél rosszabb már nem lehet... mert ilyenkor jön az, hogy de bizony, van rosszabb. Az Élet valahogyon szereti bebizonyítani a dolgok ellenkezőjét. Ezért - is - imádjuk, nem igaz...?
Roni, Te még hiszel abban, hogy normális pasi van a Földön? Én már feladtam... Ha van az a baj, ha nincs, akkor meg az... Se vele, se nélküle... Ígérgetnek, bocsánatot kérnek, szép szemekkel néznek rád... A naiv kicsilány - jelen! - meg hisz, bizakodik, és reménykedik... hiába. Önbizalomlöketnek, és kedvcsinálónak fantasztikus... Közben próbálod elhitetni magaddal, hogy igazából nem számít, nem éri meg miatta bedepülni, de aztán valahogy mégis sikerül... Na ja... és a legbosszantóbb az tud lenni, hogy közben tudod, hogy a másik töredékében sem éli azt át, mint Te...
Én már kijelentettem, hogy leszbikus leszek. Bár lehet, hogy a nőkkel meg még bonyolultabb lenne...? :)
Szóval Roni, Te is tudod, én is tudom, minden nő tudja, hogy nem éri meg... De... valahogy mondani mindig mindent olyan könnyű...
Fel a fejjel! ;)
A jó öreg RicsiPííí... :) Vajon mi lehet vele? Kíváncis lennék, vajon azóta megszületett-e a Kicsiricsipííí... :) Ezt a mondatát örök életre megjegyeztük, szerintem. :)
Csak amennyire jót tesz az egészségi állapotomnak? Nos, akkor azt hiszem az lenne a legjobb, ha elvonulnék valami elhagyatott helyre, ahol csak én vagyok, meg a természet. Ott talán nem érne semmi stressz... talán. :) Hát megfizetni nem fizetnek. Itt az ember azért túlórázik, nehogy a határidő elmulasztása végett lecsesszék, és nem azért, mert előírják, és a bankszámlán ez jóváírásra kerül. Negyedéves juttatás meg vagy lesz, vagy nem...ezt sosem lehet tudni. Hiába van meg a teljesítmény, ha nincs pénz az államkasszában, akkor nincs... De baromságokra mindig van, ezt már megfigyeltem.
Papírt is adtak róla. 3-sal végeztem. Tökéletes. Ez úgyis olyan, mint a diploma. Le van szarva hányas, csak legyen meg. Na nem mintha olyan sokat érnék vele. Haszonosítani nem tudom a munkám során, de mint köz..vagyis bocsánat, kormánytisztviselő, meg kellett csinálni. De ennyi baromságot régen láttam egy kupacon. Mert érdekli a nemlétező kiskukimat, hogy a köztársasági elnöknek mi a dolga.... úgy őszintén. Ezt meg ezt hagyja jóvá, ilyen és ilyen határidőkkel... engem valahogy nem tud lázba hozni. Ő se tud semmit az én munkámról, akkor meg...? :P :) És ez még csak egy kiragadott kis finomság a többiből.
http://www.kszk.gov.hu/leftmenu/kozigvizsgak/kozig_szv/tananyagok -> ezen a címen bővebb infokat kaphatsz róla, ha Téged az ilyen téma lázba hoz. :))
Jövő hétvégén megyünk 3 napra Szegedre. Jót fog tenni, még akkor is, ha csak ilyen kis rövid idő. Aztán majd augusztusban szeretnék egy kéthetes szabit is beütemezni. Majd meglátjuk, hogy jön össze. De ha jól megy, akkor júli végén is belefér pár nap.
Szerintem simán megismernél! Eddig nem volt azzal gond, hogy ne ismertek volna meg. Max először egy kicsit furcsa vagyok, de ennyi. :) Mikor még friss volt a szemem, apu akkor mondta: ne sírj, nem tesz jót a szemednek - bár nem tudom, ez honnan jött... de mondtam neki: kösz, nem direkt csinálom. Na, az baromi húzós időszak volt...
Közben meg készülünk a Pöngye leánybúcsújára! :))
Köszönöm a képeket, meg a beszámolót!
Szép helyeken voltál!
Az egyik kastélyba nem lehetne beköltözni? Mert szívesen mennék. :)
Pussz