tessloff Creative Commons License 2011.07.02 0 0 2232
Egyet ertek Rufellaval a honvagy szerintem konnyen kezelheto dolog, foleg ha tudod miert akarsz itt elni. Masreszt modern vilagban elunk: ha nagyon tele van a hocipod csak elhatarozas es nemi penz kerdese es legkesobb masnap otthon vacsorazhatsz csaladi korben egy par oras repulout utan. Szemely szerint kb 1 even keresztul fenntartottam egy magyar bankszamlat egy Visa kartyaval amin mindig volt 2-300€-nak megfelelo osszeg ilyen helyzetekre. Vegul sosem kellet hozzanyulni mert valahogy mindig ugy alakult, hogy elore megterveztuk a hazautakat illetve a csaladom is viszonylag surun jott. A helyzetem reszben hasonlo volt a tiedhez: maganelet 0 a mindennapi taposomalom mellet nem sok kilatas volt egy jelentos valtozasra igy hosszas vivodas beleugrottam a nagy ismeretlenbe. Ahogy irtam nemi penzzel es nagyon sok onbizalommal egy nagy sporttaskaval felultem a buszra ami Nizzaba vitt egy februari reggelen, 7 honappal kesobb az anyakonyvezto elott probaltam elcsipni azt a pillanatot amikoris igent kell mondani, most pedig a Gare de l'Est-en probalom ugy intezni a dolgokat tobb kevesebb sikerrel,hogy a vonatok idoben induljanak.
Előzmény: Vendome32 (2225)