punasok Creative Commons License 2011.07.02 0 0 2221

Szerintem jo valasztas volt a tietek, neha en is azt mondom, hogy ennyi erovel elhetnek en otthon is a szuleim kozeleben, a gyerkocok magyar iskolaba jarnanak, en dolgozhatnak az eredeti szakmamban, s apuci pedig meglatogatna bennunket minden kethetben, nem lenne sokkal rosszabb, mivel most is csak hetvegen van itthon(uzletkoto).

Mivel  a francia oktatasi rendszer, ovodarol es altalanosrol beszelek, szerintem is eleg szornyu. A nagyobbik lanyom most fejezte be az ovodat, az ovoneni nagyon elegedett mivel mar ismeri az osszes betut, le is tudja irni, kisebb szotagokat felismer, osszerakja oket- o az mondja mar tud olvasni.Biztos igaza van, o a szakember, szerintem viszont egyszeruen elloptuk a gyermekkora egy reszet, mivel lehet, hogy tud olvasni, de alig ismer verseket, enekeket, tancolni egyaltalan nem tancoltak az oviban. S en attol felek, hogy most lehet, hogy tud "olvasni", de az utolso statisztika az mutatja, hogy a francia gyerekek 47% (12 eves) erti  amit olvas, s a francia pedagogus elegedett,553 ù nem erti) szerintem ez katasztrofalis, hogy csak minden masodik gyerkoc tud olvasni, en megkerdojeleznem a munkam ertelmet.Az nem tudom, hogy Magyarorszagon milyenek az eredmenyek, de remelem jobbak!

Előzmény: Törölt nick (2199)