kíváncsi64 Creative Commons License 2011.07.01 0 0 298

De hiába beszélgetnek, mind őrzi a maga titkát. Eleve Mert nem tud semmit, illetve amit tud, azt Ömerről tudja és a leléptetése körülményeiről - Ezelről nem tud, és igazából nem is akar tudni semmit, nincs vele komoly érzelmi kapcsolatban. Meliha a világért el nem árulná Ezel titkát, még ha örülne is neki, ha maga Ezel kitálalna. Müntaz pedig - na, őróla nem tudom, miért is őrzi a titkot, talán ti ki tudtok segíteni, de hogy őrzi, az biztos. Viszont ő akár el is mondhatná a családtagoknak ezt a nagy titkot, az igazából semmin nem változtatna.

Számomra a sorozat főleg azért érdekes, mert valóban új hangot, új színt mutat a hol jobb, hol rosszabb, de főleg amerikai sorozatok erdejében. Nem az amerikaival van bajom, hanem az egyoldalúsággal - olyan keveset tudunk a hozzánk sokkal közelebb álló népekről, ki tudna például horvát, ukrán, görög vagy akár dán sorozatot, filmet említeni? (na jó, biztos tudnak páran, én sajnos nem, pedig nagyon szeretem

az ilyen filmekből kisejlő érdekességeket, szokásokat, társalgási stílust, stb. - ezért is szerettem nagyon évekkel ezelőtt a Bor és hatalom című katalán sorozatot)

Előzmény: Törölt nick (297)