detkiLB Creative Commons License 2011.07.01 0 0 21679

Rónai Egon: "A ma este második vendége egy hölgy, de hogyha ez nem tiszteletlenség akkor mondhatnám, hogy jó nő...meg mondhatnám, hogy kutató, közíró [stb.]."

Persze kedves Egon mondhatnád, csak hát ezt néhány éve más már elsütötte és vannak akik emlékeznek rá, ugye:

Verebes István: „… manapság az ön nevét szokták mondani... mert… exteriőrje folytán egy csinos nő… és még ráadásul… [okos is]”.

Bevallom, h én nem nézem az ATV -t, több okból sem, így nem ismerem ezt a műsort, fogalmam sincs kiket szoktak meghívni, de amit tudok, az az h nem derül ki, h mi az apropója annak, h pont Babarczy szerepel most a műsorban? És ez lényegi kérdés számomra, mert bizony én sose értem, hogy mi az ami miatt futtatják [ill. futtatták] ezt a nőt a tv-ben. Talán történt valami esemény mostanában amire amúgy szót nem pazarolnak a műsoridő alatt, de az lehetett az apropó? Nem tudok ilyet. Ne lendüljünk túl ezen olyan könnyen! Ugyanis végighallgatva a műsort azt kell megállapítanom, h nem igazán hangzik el benne oylasmi ami korábban ne lett volna műsoron: Zsidó, báró, kétoldalról támadják, tabudöntögető [a családjában mindenki fejjel megy a falnak], cigánygyerek, depresszió, depresszió és munkahely, bura.hu, pityergés, civil kurázsi[mama] - a szokásos klisék, a jellemző irritációval "én voltam az első aki Magyaroszágon élő adásban azt mondta magáról, hogy zsidó származású" - brrr. Továbbá Babarczy: "én nagyon őszinte ember vagyok"; majd Mohácsi András (MOME) Babarczyról [felvételről(!)]: "Annyira őszinte, h érdemes elgondolkoznuk magunkról, h mennyiszer hazudunk." - na ez ám a team-munka! 
Tehát ha sem apropó nincs, sem újat nem mond, akkor miért szerepel/szerepeltetik a tv-ben, az ATV-ben?  

Rónai Egon: "téged sok politikai csalódás ért mostanában". Tadamm-tadamm! Hát ezért? Most jön a mosdatás?

Arra spekulálok - egyben attól félek -, hogy azért szerepeltetik az ATV-ben, mert tervük van vele a jövőben - és ahogy mondják a hozzáértők "fel kell őt építeni" [hja, a romjaiból]

Előzmény: detkiLB (21667)