Szerintem ilyen statiszka nincs... (vagy csak én nem hallottam rola ?)
Abban teljesen igazad van, hogy ne àlltalànositsunk ! Epp ezért irtam, hogy sajnàlom, ha valakinek (kiknek) beletapostam evvel a lelki vilàgàba.... Sajnos én igy érzek màr elég rég ota...
Otthon egyetlen igaz "baràtunk" van, akik pàr évvel ezelött még vadidegenek voltak nekûnk, mostanàban viszont egyre tôbbet összejàrunk....
A csalàdommal (màrmint a felmenöimmel) màr vagy 15 éve nem tartom a kapcsolatot, mert Ök is csak azt nézték màr fiatal koromban is (nembeszélve attol, amikortol kinn élek), hogy mivel tudnak levenni....
Itt kint pedig még mikor csalàdosan gyerekekkel éltünk (mint ahogy màr irtam most célibataire vagyok) akkor is sokkal több francia (és màs nemzetbeli) ismerössel tartottuk a kapcsolatot, mint magyarral....
Nem vagyok kivàncsi erre a kivagyisàgra, farokméregetésre, nagyzolàsra, ami ma otthon (és itt kint is) megy a magyarok között (ismételten tisztelet a kivételeknek !!!) amit bizonyàra az utobbi 15 - 20 év politikai - tàrsadalmi vàltozàsai hoztak létre....
Remélem, hogy Nemzetünk (amire néhàny dolog miatt büszkék lehetünk, de nagyon sok dolog miatt màr nem annyira) fel fog nöni a kôzeljövöben, és talàn miutàn màr nem lesznek tôbbé kommunizmusban felnött nagypapàk, vadkapitalizmusban felnött szülôk, vagy azok akik indkettôböl kaptak (kb Mi), akkor majd gyermekeink felépitenek egy olyan vilàgot maguknan, amire lehet, hogy én is büszke lennék.....
Billy