Üdv Mindenkinek!
Az új dizájnt látva pozitívan álltam az újításhoz. Kifejezetten tetszetősek lettek az ágazatokhoz tartozó ikonok. De -mint többen leírták- teljesen használhatatlan, áttekinthetetlen lett a portál. Valaki megfogalmazta: aki "mindenhez ért", az valójában SEMMIHEZ SEM ért... Ezzel maximálisan egyetértek. Félreértés ne essék, nem azért jöttem, hogy azt ismételgessem, amit már elég sokan leírtak! Olvasgattam a topikban folyó szájkaratét. Nem értettem, hogy mi ez a nagy hőzöngés, és abszolút pozitív szemlélettel álltam a dologhoz. De elérkezett egy pont, amikor azt mondtam, hogy sajnálom, viszlát. Tapasztaltam, hogy nem működnek a két-három hetes könyvjelzőzött hivatkozások. Önmagában még ez sem volna katasztrofális gond. De amikor a portál keresőmotorjába begépeltem, hogy "székely gyors", és ilyen találatokat kapok, hogy: "Félmilliárdból fejleszt a Hajdú Volán", "A telkesjáratok története", "Saab: újratöltve", "A fogkrémtubustól a csupaszárnyig", akkor azt mondtam, hogy köszönöm, ebből nem kérek!!!
Ennek köze nincs az Indóházhoz. Vagy akkor fusson más néven.
Sem a hajókkal, sem a repülőkkel nincs bajom, de ez nem ebbe a témába való! Az pedig hiú ábránd, hogy a hajók és repülők megszállottjai tömegével fognak ide átcsábulni...
Ez a fajta hozzáállás, hogy csakazértis nyomjuk le az olvasók torkán, szintén nagyon nem szimpatikus. Nem csak nekem, hanem ahogy olvastam, elég sok fórumozómak, és (volt) olvasónak!
R.I.P.
Egy volt hűséges olvasó