ArthurClarke2001 Creative Commons License 2011.06.30 0 0 3491

Ha rajtam múlna még az e-könyv fogalmát is kirtörölném az emberek fejéből.... (nem kell mondanod, hogy akkor szerencse, hogy nem rajtam múlik....) ez az én véleményem

Nem is tudom mit kezdenék a pár ezer kötetes könyvtáram nélkül. Nincs annál nagyobb élmény mit kivenni a polcról, elolvasni vagy felkeresni benne valamit.

Amit meg mondtál arra azt tudom mondani olyan könyvet kell megvenni amit szeretsz és ami biztos tetszeni fog, nem tudom mások hogy vannak vele, de nekem a tartalomból kiderül, hogy az jó könyv e vagy nem. (sokszor nevekből is mert Arthur Clarke vagy Isaac Asimov csak jó lehet, meg is van tőlük minden) Vagy el kell olvasni az 1. fejezetet mondjuk, ezért nem harapja le a fejedet a könyvesboltos néni....

Az se lenne jó ha pár évtized múlva már olvasni se kellene mert az emberek fejébe fel tudnák tölteni az infót.......

Bár herótom van tőle tényleg de ha valaki legalább elektronikusan olvas hát tegye, csak olvasson. Mert nincs annál butább értékvesztettebb ember mint aki nem olvas semmit semilyen formában.

Előzmény: erasmus4 (3490)