A Gipsz Jakabos példáddal egyetértek (kár, hogy a személyeskedő, cinikus hangvétellel többet ártottál az ügynek). Talán valahogy lehetne kategorizálni a cikkeket, legyenek vezércikk-szerűek, meg gipszjakabos, napi csip-csup dolgokkal foglalkozók?
Talán szintén javítaná az átláthatóságot, ha színkódokat adnánk a kategóriáknak. A "friss cikkek" címei előtt is lehetnének színkódok... A bordó-szürke színséma eléggé tetszetős lenne, de már eléggé elcsépelt ahhoz, hogy minden áron ragaszkodnánk hozzá. Bájdövéj, az egyik cikk "Videó" kategória-megjelölést kapott. Ez valami elírás, vagy mégsem értem a logikát? :)
Esetleg ha meg lehetne oldani, hogy több kategóriára lehessen szűrni? Engem pl. kettő érdekelne igazán, a többi kevésbé (esetleg a vezércikkeik).
Továbbá nem tudom, hogy mennyire szerencsés ennyire elaprózni a hasábokat. A bal oldali hasáb az oldalsó menük miatt eléggé elsoványodik. A középső hasáb is elég keskeny az adott betümérethez (3-4 szavas sorokból áll). A jobb hasáb viszont kissé szélesnek tűnik, szerintem a bejelentkezés- és hírlevél-doboz indokolatlanul nagy. Picit lehetne változtatni az arányokon...