C.Miki
2011.06.28
|
|
0 0
1239
|
Ha nyerne Frici akkor az lenne hogy szerencse stb....... Mindenre van magyarázat. Mint tudjuk ő a szakértő Istenség, aki együtt rázta a jancsit Röhrl-el az Asconában 1879-ben. Én még télen, amikor komolyabban összebalhéztam vele, rászántam vagy 2 óra hoszát és visszaolvastam a többezer hsz-ének egy részét a különböző topikokban. Akkor tudatosult bennem hogy tényleg elmebeteg, mert valami nagy poétának, Istenségnek hiszi magát, és mindenkit lenéz, utál aki nem olyan mint ő. De ez a fajtájának az egyik jellemzője. Van pár arcból álló seggnyalókórusa az tény, kb. 5-10 ember. Azért szeret még a mai napig is a régi fórumra járni mert ott kis ellenállásba ütközik már, hiszen nem vagytok ott hogy osszátok. Én sem alapból voltam szemét vele, mert eleinte próbáltam szót érteni, az akkori hsz-eim árulkodnak. Én mindenkivel próbáltam, valakivel sikerült, valakivel nem. Mindenki tudta hányadán áll velem. De tényleg hagyjuk ezt, mert lerágott csont, ne basszuk itt ilyenre a betűt.
Inkább írj valami jóslatot Ati a Finn versenyre, szerinted kik a legnagyobb esélyesek, a Finn pályákhoz milyen a viszonyod stb... Persze a többiektől is kérdezem!! |
Előzmény: Törölt nick (1236)
|
|