C.Miki Creative Commons License 2011.06.27 0 0 1211

Szevasztok vadak! 

Én sem voltam fórumközelben, elég sűrű volt a hétvégém.  Dilomaosztó, ( egyenlőre nem az enyém ) hódolatomat tettem a gyengébbik nem felé stb...Nem voltam itthon.  Faterral meg az uncsimmal megnéztem két motort vasárnap.  A Forma1-et nem is nagyon láttam, csak egy részét, de egy nagy fos volt, ahogy az egész pálya is az, a szokásos felállás volt.  Vettel-el tényleg nem lehet mit tenni, egész egyszerűen ennyire ász, meg a Newey remekmű ennyire megy.  Kész.  Alonso is jól nyomta ahogy láttam.  A Lotus-Renault-t sajnálom meg úgy tűnik hogy ennyire futotta az év eleji lendületből.  Viszont a gyártók versenyében a három élcsapat mögött áll, és megelőzte a Mercedes-t.  Petrov-nak rém gyengén ment, kikkel csatázott már ott hátul........................ Úgy tűnik nagyon pályafüggő a Lotus-Renault.... Én Silverstone-ra se várok túl sok meglepetést.  Red Bull fölény, mögöttük Ferrari-McLaren csata amibe esetleg beleszólhat valamelyik Renault vagy Mercedes.  Alig várom hogy jöjjenek már a legendás pályák.  ( mondjuk Silverstone is az ) Spa, Monza..........

Előzmény: Törölt nick (1205)