C.Miki
2011.06.27
|
|
0 0
1211
|
Szevasztok vadak!
Én sem voltam fórumközelben, elég sűrű volt a hétvégém. Dilomaosztó, ( egyenlőre nem az enyém ) hódolatomat tettem a gyengébbik nem felé stb...Nem voltam itthon. Faterral meg az uncsimmal megnéztem két motort vasárnap. A Forma1-et nem is nagyon láttam, csak egy részét, de egy nagy fos volt, ahogy az egész pálya is az, a szokásos felállás volt. Vettel-el tényleg nem lehet mit tenni, egész egyszerűen ennyire ász, meg a Newey remekmű ennyire megy. Kész. Alonso is jól nyomta ahogy láttam. A Lotus-Renault-t sajnálom meg úgy tűnik hogy ennyire futotta az év eleji lendületből. Viszont a gyártók versenyében a három élcsapat mögött áll, és megelőzte a Mercedes-t. Petrov-nak rém gyengén ment, kikkel csatázott már ott hátul........................ Úgy tűnik nagyon pályafüggő a Lotus-Renault.... Én Silverstone-ra se várok túl sok meglepetést. Red Bull fölény, mögöttük Ferrari-McLaren csata amibe esetleg beleszólhat valamelyik Renault vagy Mercedes. Alig várom hogy jöjjenek már a legendás pályák. ( mondjuk Silverstone is az ) Spa, Monza.......... |
Előzmény: Törölt nick (1205)
|
|