Ezek szerint a CBF 1 cm-el magasabb. Az szinte semmi. És mint írod, a hölgy már gyakorlott, nem az első motorja. Hidd el hamar megszokja a kicsit magasabbat is.
Én 400-as belpiacit nem vennék, mert már volt. Hasonlóan vélekednek azok akiknek már volt.
Relatív drágák, leharcoltak, sokat fogyasztanak, nem mennek, drága az alkatrész és esetenként hónapokat is kell várni rá.
Inkább járjátok jól körül a témát, próbáljatok ki egy csomó motort. Amikor az enyémet vettem, akkor vett velem egy időben egy kb 160 magas lány egy 1250-es Banditot, egy régebbi BMW 1100 boxert használt előtte. Nem kell félni tőlük :-)
Én pl ültem már Ducati Monsteren, szerintem nagyon alacsony és kezes gép. Itt Ausztriában, ahol én élek, ez egy gyakori női motor. Ezen kívül a Honda CB 500, CBF600 és Hornet 600 modellek elterjed női motorok.(Soha nem volt Hondám, nem azért ajánlgatom őket mert ehhez a márkához húz a szíven, csak mint tény kezelem a gyakoriságukat.)
Mi a Helyzet a Suzuki SV 650-el? Picit magasabb talán mint a Bandit 400-as, de szűkebb a nyereg, szerintem jól leérne a lába és nagyon könnyű, kezes gépezet, esetleg az utódja a Gladius?