Vitéz Hárshegyi Félix Creative Commons License 2011.06.24 0 0 271

Szerintem annyira nem jó ez a sorozat, én sem fordulatosnak, sem izgalmasnak nem nevezném, hiányozni sem fog különösebben. (Klasszikus kérdés, hogy akkor mi a tökömnek nézem, de nem igazán nézem, csak ez megy a tévében, számítógépezés/vacsora stb. közben.)

Nekem inkább vontatottnak tűnik, túl sok bőrt igyekeznek lehúzni az alapsztoriról. Nem rossz az alapötlet, de szerintem kevesebb részt kellett volna ráépíteni. Ömernek már fel kellett volna fedni magát, utána esetleg tovább szőni a történetet más irányokba, vagy befejezni, ha nincs jobb ötletük.

Elég sok ilyen életszerűtlen dolog van benne, amit írtál is, de a mai rész sem volt különb: Cengiz útja a börtönből a szökés után hova is vezethetne? Ha nem oda, ahol biztosan keresni fogják, és ahová normális ember biztosan nem menne? Lakása, cége, fia iskolája, persze...  Ezen röhögtem közben.

Nem mintha más sorozatban nem lenének életszerűtlen dolgok, csak az esetleg más szempontból leköti az embert, nem mindegy. Itt meg ugyanazt a rágógumit nyújtogatják már mióta, mint egy brazil szappanoperában.

Előzmény: ferapont (233)