mociga
2011.06.24
|
|
0 0
457
|
http://www.tarki.hu/hu/news/2011/kitekint/20110622.html
Itt van az eredeti forrás, hogy a bizonytalanokból, ki mit kit visz kategóriákban éppen hogyan is áll a versa.
Az adatok és a tendenciák azért mintha megfordultak volna. Többet kéne az ellenzéknek tennie? De hát nem tudnak nagyon, ha egyszer a nemzeti együttműködés kormánya, mint a gőzmozdony megy előre. Szerintem a fütyisz-kadnep sziámi iker koalamaci identitáskergetési válságba hajszolja az ellenzéki pártokat. Mindenki váltópárt akar lenni bőszen ugye. De ez most még baromira nem aktuális szerintem. Sőt! Sokat akar a szarka, oszt nem bírja a farka.
Az a komment meg, hogy a bizonytalanok meghaladják a fityiszeseket? Mit is mond? Semmit az ég világon. De mindegy. El kell hóditani ezeket mind egy szálig oszt kész és máris miénk lesz 2014 taavaszán a hatalom. Igen ám!! De hogyan? He!? Na ezt mond meg! Ez a negatív kolompányolás csak arra jó, hogy a törzsgárda megmaradjon tutti. Arra roppant kevés, hogy pártváltás is lehessen. Ahhoz pozitív alternatívákat kell felmutatni a kormány ellen, méghozzá nem is keveset. Milyen pozitív javaslat volt eddig? Vigyázat! Partvonalon kivülről könnyű ám osztogatós dolgokat bekajabálni a népnek cirkuszt, kenyeret alapon. A fityisz meg átment őskomcsiba. Munkát, kenyeret! Na ez szerintem menni is fog. :-) |
Előzmény: Törölt nick (453)
|
|