egy simabőrű Creative Commons License 2011.06.24 0 0 8267

Mára 2011. 06. 23.-ra polgármesterünk összehívta/ összehivatta lojális Közgyűlését.

Nem vicc, ez az övé, saját, megtervezett táncrend szerint működik.

A többszörösen "megvett"/ megvásárolt képviselők "izgatottan" várták azt a folyamatos motyogást, amit polgármesterünk és alpolgármestere előadott, addig, amíg azt a "gugyerák" dumát az un. ellenzéki képviselők bírták hallgatni.

Figyelem érdemes nézni az érdi közgyűlést!!!!! Tanulságos!!!

Elrettentésül, egyszer megkell nézni mindenkinek,/kötelező/ hogy lássák, kik is vezetik ezt az ezerszer elárult és kirabolt várost!

Persze kollaboráns/együttműködő/ van bőőőven. Minden ki van találva!

Polgármesterünktől megtudhattuk: "  én tudom, hogy ez egy politikai fórum"- mármint az érdi Közgyűlés,- és ott politikai viták folynak.

A macska rúgja meg, okosabb lettem. most már tudom hova is kerültem, a  tisztelt választópolgárok jóvoltából. Egy politikai fórumba, eddig nem tudtam, de ma már ezt is tudom. Hála a nagy tanítónak!

Ott, mármint a helyi Közgyűlésben politikai kérdésekről merészelünk/ merészelnénk a nagytudású fideszfrakció engedélyével vitatkozni!

Kérdezni szeretnénk POLGÁRMESTER ÚR!

Szabad?

Hol van a fevett hitel? Ami, Segesdi alpolgármestertől tudjuk ugye, hogy nem ADÓSSÁG.

Mikor lesz egy elszámolás az előző négy évről? Lesz valaha?

Visszakapunk-e valamit a tervezési díjakból amit már beismerten TÍZSZERESEN TÚLFIZETTÜNK? Túlfizettél polgármesterúr. 

Mi lesz az árfolyamveszteséggel? Amit az érdlakó.hun szorgos civil polgárok figyelemmel kísérnek? Mégis , mindenki fizeti  a kőkemény kamatokat. Vagy talán itt, Érden kamat sem lesz. Segesdi még azt is elmagyarázza nekünk, hogy olyan nincs is?!! Csak a "rosszindulatú" ellenzék..  siccc- terjeszti úton-útfélen.

Értjük, halljuk..

A város egy hihetetlen progresszív pályán száguld.

Épül a nagy tanítómester dicsőségére  a városközpont, ahol lehet ünnepelni a fejlődést, meg persze ŐT ,a virágzó kertváros dumával együtt. Mindanyiunk polgármesterét, a nagy tanítót.

Megépült a szakrendelő az érdiek legnagyobb örömére.. Megépült a fideszes úszoda, ami sokkal jobb mint a balos , ott a Velencei úton.,stb.. Csak már félig rom, mindkettő, tessék nyitott szemmel járni érdiek!

Szabad, ennyi még belefér...

Tessék, tessék, gondolkodni is szabad, még egy ideig, talán...

Szóval ma történt egysmás. Csőzik az Érdi lap cikke után egy kicsit "kapállódzott." Nem tetszett neki ez a fajta "demokrácia".

Rájött ez is olyan érdiesre sikeredett.

Aranyos, no comment..

Orlai mondta"Csőzik Laci az Csőzik Laci" ebben véletlenül nem tévedett.

Hagyjuk, kibírja ezt is az a közösség amit képviselünk/ képvisenénk, ha hagynák a 17%-al megválasztott urak. Érden ez a KÉTHARMAD.

Maradjon itt mementóként. Éltünk, élünk egy nihilben, elárulva és kifosztva. Megvezettetve saját választott "vezetőink" által.

Jó volt ez a Közgyűlés. Tanultam a Mestertől, tényleg egy politikai fórumba kerültem a választók akaratából.

Köszönöm minden Civil Érdek Meggyes szavazónak. 

1465-en voltak, nem felejtem/ nem felejtjük el soha,  mit vállaltunk.

Leszák "kinyírása" egy pitiáner politikai bosszú- új erőt ad mindannyiunknak.

Az örökös seggnyalást, kompromisszumkeresést meghagyjuk megtévesztett ellenzéki képviselőtársainknak.

Ők még remélnek. Sikerüljön nekik a békés "párbeszéd". Mi nem alkuszunk. Nem tudunk már hátrább menni.