Sziasztok!
Nagyon régóta követem - hol nagyobb, hol kisebb - figyelemmel a topikot (pontosabban talán a Szilvia, a k. óta, ez volt az első előadás SzT-ral), és most ragadott el a hév, hogy írjak is. :) Remélem befogadtok...
Egyszerűen csak IMÁDOM topikunk alanyát, mint színészt, és mint az egyik legszexibb férfit a világon (persze maximális tisztelet mellett és csakis a férjem után). :)
Megnéztem az előző hozzászólás képeit, és kibújt belőlem a rajongó tini (Egek, hogy lehet valaki ennyire sármos, és vonzó és jólöltözött ésésés...!!!). :) Pedig két kislány "komoly" 29 éves anyukája vagyok.
Még pár szó, így elsőre: szóval a már említett darab óta minden előadását láttam SZT-nak (kivéve a Beszélő fejek II.-t, valahogy kimaradt, sajnos). A kedvenceim Tőle talán a Tóték postása és az Anconai szerelmesek Tomao-ja a Ruttkai Színház csillagos ege alatt. Persze ezeken kívül az összes többi is. :) Legutóbb pedig a Pygmaliont láttam (hihetetlen felüdülést nyújtotta színészi játékában elmerülni, ha lehet ilyet mondani, mikor jó sok hosszú hónap után májusban kaptam egy kis kimenőt a picilányom mellől).
Bízom benne, hogy toleráljátok itt a néha túlzott rajongásomat, és jöhetek ide örömködni egy-egy darab/interjú/cikk/miegyéb után...