norris21 Creative Commons License 2011.06.20 0 0 9935

Nem maradt végülis az eredeti koncepció, hogy minden marad a régiben? Három kieső esetén extrém izgalmas alsóházi küzdelem lenne, sajnos lehet a mi kárunkra... Igen, Fülöp, Medve, Kováts nem kár, Bíró meg igenis kapja meg a lehetőséget, már írtam korábban is.

Szikó, Kornél: igen, örülök én is, de azért tegyük hozzá, hogy Szikó sem lesz már fiatalabb, minden tiszteletünk és szeretetünk ellenére, ki kell ezt mondani és helyén kell kezelnünk, hogy csodát nem várhatunk tőle / tőlük. Tudjuk mire képesek, nem többre, sőt Szikó esetében azért én tartok egy általános csalódottságtól is majd a sok naiv szurkoló részéről...

Magasember: én is csodálkozva olvastam a delfineken, hogy nem 1,4,5-re keresünk légióst, mert azért 4-5-re biztos, hogy nem tudunk"sztár" magyart igazolni, maximum egy viszonylag értékelhető játékidőre vágyó fiatalt... Vagy én mondjuk Hartvichot el tudnám képzelni nálunk, te hallottál valami pontosabbat a terveinkről? Szóval azért a légiós-magyar-Szikó-Bíró 4-5-ös sor azért annyira nem acélos, de hát majd meglátjuk mi lesz, már az félsiker lenne, ha most nyáron tényleg eltűnnének a régi játékos tartozások...

Előzmény: Lecso11 (9933)