Na akkor fussunk neki...
1. Melyik rész volt trágár, vagy alpári?
2. Ne kételkedj, hanem vagy mutass egy az ellenkezőjét bizonyító reklámot, dobozt, garijegyet, vagy fogadd el azt, amit én, mint szakkereskedő korrektül leírok neked(is). Ha a vevőnek szövegértelmezési gondja van, vagy azt hiszi az OMO tényleg tisztára mos, az nem a kereskedő vagy a gyártó problémája
3. Csak így magunk közt szólva. Mért ahhoz ígértek frissítést? Vagy mi volt a problémád a 2005 évvel?? Az tudod hogy szűnt meg a Mio-nál a destinatoros vonal? (Pl Mio 269-es?) Vagy tudod melyik volt az első 3D-s navi a piacon az iGO szoftverrel?
Vagy tudsz bármit is a témában, vagy hajtogatod amit tudni vélsz, amit innen-onnan félinformációként összeszedsz és vitatkozol vele, aki TUDOK dolgokat, aki nem csak veled, meg az LCP-vel vitázott, hanem a Mio lenygyel marketingigazgatójával és egyéb vezetőivel is?? Melyik?
Ha akarod folytatni ezt a beszélgetést a témában, akkor tisztázni kéne pár dolgot. A Mio-val van bajod,(tok) vagy az LCP-vel, esetleg más kereskedővel? (Mert én eddig a Mio-ra hallottam a problémázást)
Hangulatkeltésnek ó ez amit csinálsz, csak semmi valóságalapja nincs és főleg nem hatalmaz fel senkit a lopásra. :))