félvebátor
2011.06.19
|
|
0 0
1978
|
Szia!
Hát tudom ill, gondolom,hogy nagyon nehéz lesz! De nekem innen menni kell.. A párom mint írtam kint van és épp Bretagne-ben. De én délre szeretnék menni.(?!) Ő olaszul és németül jól beszél, gondoltuk,hogy (felszolgáló a szakmája de pizza szakácsként már sokat dolgozott dél tirolban és a németeknél, ezért talán lent Nizzában áttudna járni Genovába vagy ott helyben kapna munkát amugy 9 éve már gipszkartonozik. Nekem kereskedő szakmám van de minden meló érdekelni fog! Remélem mosogatást vagy takarítást kapok. Természetesen minimum Kb 4 havi lakbér kell az induláshoz mimimum+ megélhetés. Igen hallottuk, hogy a franciák nem beszélnek más nyelven mert,hogy ők otthon vannak! De remélem megleszünk valahogy.
Állást milyen oldalon kereshetek,egyenlőre érdeklődési szinten hogy mégis mik vannak már ha vannak?Majd a gogle fordító segít..Az itteni nagykövetségen azt mondták,hogy az ottani emberek nem szívesen viszik a gyerekeiket oviba bölcsibe inkább házhoz viszik és ilyen munkát hamar fogok találni..Na? Ugy legyen..hát nem tudom, talán túl szép és egyszerű volna!? |
Előzmény: csengevagyok (1965)
|
|