Nagyon érdekes, hogy olyan dolgokat keversz bele, korrektül mint bennfentes, amiről én nem is beszéltem és nem állítottam.
Az is érdekes, hogy a kutyák is el vannak engedve.
Én egy egyszerű vevő vagyok, és csak azt tettem szóva, hogy ebben a témában nem ez történt aminek történni kellett volna.
Sajnos nem ez az első és utolsó a" korrekt" magyar kereskedelemben. Nem kell szakembernek és bennfentesnek lenni, ahhoz,
hogy valakinek igérjenek valamit és megértse. A liszencszerződések meg arra valók, mint tudjuk, hogy az eladónak mindig, a vevőnek meg sosincs igaza. Ezt MS-től nagyon jól eltanulták.
Nyafogás, höbörgésnek vége,(érdekes, hogy a vevő véleménye nem teszik akkor az nyafogás, höbörgés,... jegyeztem) nagyon sokat tanultam abból amit mondtál, profitáltam belőle.
Most vagyok abban a helyzetben, hogy a túra GPS cserélek, mivel a régi már elavult, megfárradt, kezdi letenni a kanalat. Igérem nem fogom elkövetni mégegyszer ezt a hibát.
Vége a kereskedelemi fülszövegeknek, hogy ne legyen szürke, helyette legyen drágább, mert biztonságban vagyok, figyelnek rám, segítenek, meg próbálnak megérteni, hisz tudatlan vevő vagyok.
C720 meg megkapja IG8 ocseny feketét, had szóljon....... a MIO meg végleg elfelejtve, ha C720 megadja magát, keresünk valami mást ......
köszönöm a leckét..... .... ende...