edina89
2011.06.18
|
|
0 0
1971
|
Szia Dobri!
Koszi a vàlaszt, nosh még nem tudjuk hova koltozunk pontosan, valoszinu belvàrosba, de az is lehet, hogy kulvàros, talàltunk 5-6 alkuképes albit, 1 2 héten elul megyunk megnézni. A problémàm ott kezdodik, németul alig beszélek, angolul 4 éve minden nap, és persze azt is tanultam. Ha nagyon nem lesz màs megoldàs ràfekszek a német ismereteim frissitésére, bàr az se menne jobban mint a francia most, szoval ez egy egyirànyu ut XD behajtottam és ki tudja hol kotok ki, hàt majd kiderul! és a màsik probléma az, hivtak màr tobb helyrol munkàval kapcsolatban, meghalljàk hogy magyar vagyok semmi esélyem. ez mindenhol igy megy? én még nem làttam ilyet dolgoztam màr egy két orszàgban, angollal mindenhol boldogultam, de ilyet, ha nem beszélek minimum kozép szinten franciàul és kurvàra nem figyelek oda a dolgokra elballaghatok a budos fenébe, tapasztalataim alapjàn XD és még az a jo , hogy baràtom francia és o se nagyon beszél németul. Szoval, akkor ne vàrjat tul sok jot a koltozéstol szerinted? hmm Egyébként koszi mégegyszer a segitséget.
Udv, Edina |
Előzmény: Dobri (1968)
|
|