nemezis 2 Creative Commons License 2011.06.18 -1 0 21542

:D:D Tudod, valamikor korábban BE betett egy képet magáról falmászás közben.

Na, ott leírtam. Ez csak megerősíti.

Egyébként felületes és ténylegesen manipulatív.

Szóval Bipoláris betegség= mániás depresszió.

Mint ahogy külön szakképzettsaég nélkül is lehet érteni: bipoláris, ebből következik, hogy   kétpólusú. Mánia és depresszió. Váltakozva.

Van unipoláris depresszió, de nincs bipoláris, mert ahhoz kell a másik oldal.

Az a mánia.

Összességében?

Ha nárcisztikus kitárulkozás manipulatív hátterét nézzük, akkor a fenti hivatkozás a "bipoláris depresszióra" kicsit más megvilágításba kerül.

Szerintem egyszerűen arról van szó, hogy a ballib média felkapta Esztert, és sokáig a "csapból is B.E folyt."
A kétségtelenül dekoratív ifjú hölgy természetesen nemcsak dekorativitásának, hanem mentális képességeinek tulajdonította a sikert, melyet azért szorgalmasan egyengettek a mainstream más reprezentánsai is. Vélhetően nemcsak mentális teljesítménye, hanem nőiessége okán is. (Erre utaltam a falmászás kapcsán is...)

Aztán most egyszerre vége lett a sikernek, lagalábbis ami a napi szintű " jajj, de okos vagyok erről is az én véleményemet kérdezik" ,- jellegű bulvár szerepléseknek.
Babarczy nem lett butább, nem csúnyult meg, de kikerült a napi megmondóember szerepéből.
Erre valóban lehet depresszióval reagálni, mert bárhogy nézem: veszteségélmény.

Persze nincs késő, ha Babarczyban van annyi spiritusz, akkor van lehetősége, hogy a bulvárt tudományos teljesítményre cserélje.

Ez rajta múlik.

Támogatásban ,- gondolom,- nem lesz hiány, továbbra sem.

Előzmény: detkiLB (21541)