Schaf Creative Commons License 2011.06.17 0 0 27686

Remélem utoljára kell ezt neked (is) leírnom:

1. Anno amikor a készülékedet vetted örültél, hogy van olyan készülék amiben kis hazánk valamilyen szinten benne van

2. Senki nem ígérte meg neked sem akkor, sem azóta, hogy életed végéig kapsz frissítést, azt meg végképp nem, hogy ingyeneset

3. A 2006-ban kiadott készülékhet igen is volt frissítés, több is. Az első a V3-ről V3.3-ra, majd egy kiegészítő kártya később pedig a Moovből ismert szoftverre (ez már bőven több, mint amit elvárhatnál)

4. Most is van rá megoldás, természetesen ismét nem ingyenesen, hiszen mint azt többször leírtam senki nem ígért neked ilyet

...na most nem egészen értelek. Te az autós atlaszodat is visszaviszed a benzinkútra évente, hogy micsoda pofátlanság, hogy nincs benne ez meg az az út és ingyen cseréljék ki? Vagy azt gondolod azért, mert X évvel ezelőtt vettél egy akkor még igen csak drága késüléket, azért neked életed végéig jár az vagy az?

Tudod mi jár? A vásárlástól számítva garancia és szavatosság..  minden továbbinak örülhetsz.

Ha csak egy kicsit is konyítanál (ahogy a többi nagy hangú vevő is) a térképek licenceléséhez, eleve eszedbe nem utott volna, hogy no majd itt kánaán lesz. Már akkor nagyon   sokszor, nagyon sok helyen elmondták SEMMI sincs ingyen.. maximum a marketing duma...

Csütörtökön voltam egy Mio bemutatón. Ez volt az ELSŐ alkalom 2006 óta, hogy kifejezetten megmondták, hogy mit jelent aa 2 év térképfrissítés. Azaz mennyi ideig és hány alkalommal kapsz frissítést. Soha egyszer sem volt ilyen előtte.

Nem egészen értem milyen alapon és milyen cérna szakadt el nálad? kaptál INYGEN egy frissítést a V3-ról V3.3-ra. Aztán vehettél hozzá még egyszer egy TopMap magyar térképet, majd a Mio féle új szoftvert. Sőt ahogy írtam ma is vehetsz...

Tulajdonképpen mi a problémád???  Hogy fizetni kell 5 év után valamiért ami sosem volt ingyenes? Viccelődsz??

Előzmény: zöldtinta (27682)