vélemény Creative Commons License 2011.06.17 0 0 5658

Én sajnos kaja ügyben nem vagyok mérvadó. Szeretem a halfélét, de az útitársam vega és a halas éttermekben nincs vega kaja, ezért kihagytuk.

Egyszer ettem halat, a Gülbenkian önkiszolgálójában, valami tejszines szósszal, finom volt.

Kétszer ettünk rendesen étteremben, eléggé el nem ítélhető módon olasz étteremben, jó volt.

A Baixan  a Rua dos Correeiros Rossio felé eső részén egymást érik az éttermek. Az volt a bajom, hogy a pincérek szinte be akartak rángatni. Én ilyen helyre nem megyek be, lehet hogy jó, de nem. Azt az árut sem veszem meg, amit rám akarnak tukmálni, akkor sem ha szükségem van rá, akkor sem ha tetszik, akkor sem ha az árral nincs is gondom.

A Rossio melletti Rua de 1 Dezembron van egy nagy szupermarket, ott egyszer kértem 8 féle felvágottból 2-3 szeletet, eladólány nem örült, de mindegyik finom volt.

Szerintem mindenképpen kell valamilyen közlekedési jegyet venni. Én is gyaloglós vagyok, de a Jeromosok pl elég messze van a központtól,az Azulejos múzeum is. A lift és az elevadorok külön jeggyel nagyon drágák, a 28-as villamost is vétek kihagyni.

Számos látnbivalónál lehet spórolni az LP-vel, Jeromosok 7, Belem torony 5, Antigua 5 Azulejos 5, Queluz 7, Sintra 7.Jól összeállított programmal  lehet spórolni.

Előzmény: nettomazsola (5657)