Sziasztok!
Sikerült kideríteni, hogy ki lakott ott előttünk, úgyhogy volt vonal is, szóval 1-2 hét, és lesz minden a lakásban. Végülis az SFR-nél maradtunk.
Elvileg jövő héten hozza az Ikea a bútorokat, úgyhogy remélem, hogy már jövő héten beköltözünk végre, mert már itt nagyon uncsi, ez nagyon picike város vagy falu.
Piela, miért kell Mo-on bejelenteni az önkormányzatnál? Akkor is kell, hogyha én nem dolgozom itt, hanem csak gyed-en vagyok?
Mi is így vagyunk kint, kiküldetés, kemény 2,5 hete, úgyhogy nem tudok segíteni. Még a lányom nem ovis korú, úgyhogy ez még kicsit arrébb van. Férjem révén vagyunk kint, az ügynökség intéz (na ez azért erős kifejezés arra, amit csinálnak) mindent. Úgyhogy mivel nem beszélünk franciául (bár már tudok pár zöldséget meg gyümölcsöt :-D ), így fogalmam sincs, hogy hogy vannak ezek a dolgok.
Piela, mi ez a támogatott nyelvtanulás? Nekem pl ez is tök új. :-)
Zümykével teljesen egyetértek, én is nagyon sok sgítséget kaptam, persze kioktatást is, hogy mindek megyek ki, de sebaj, van ilyen. :-)
Mi is mostmár talán lassan egyenesbe jövünk, és lesz lakás a fejünk felett, de ennek már lassan 3 hete, hogy itt "csövezünk". Szóval nem megy gyorsan azért itt semmi. :-)